Betalen

BETAALMETHODES

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

  • PayPal
  • American Express
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • IDEAL (only available in the Netherlands)

Belangrijke informatie omtrent betaling

  • Alle betalingen zullen worden verwerkt na bestelconfirmatie.
  • Voor uw veiligheid moet de naam en gegevens van uw creditcard overeenkomen. Wij behouden het recht om een order om deze reden te annuleren.

BELASTING

De belasting over de toegevoegde waarde wordt berekenend aan de hand van de lokale tarieven per land. Tevens wordt deze berekend over de totale verkoopprijs.

PRIJSBELEID

We doen ons uiterste best om het voorraadbeheer op de webstore actueel te houden. Echter kunnen deze wel degelijk verschillen dan die van het magazijn. Officiële verkooppunten van Gabbiano zijn niet verplicht om promotieproducten ter beschikking te stellen of om dezelfde verkoopprijzen aan te houden. De prijzen die in een verkooppunt van Gabbiano worden gevonden hoeven niet altijd online beschikbaar gesteld te worden. Marktomstandigheden en concurrentiedruk kunnen ertoe leiden dat prijzen en beschikbaarheid zonder verdere aankondiging veranderen. Ondanks dat er met grote zorgen wordt gewerkt aan de productie kunnen typografische, illustratieve of prijsfouten optreden. Gabbiano Denim behoudt zich van het recht om fouten te corrigeren en het aanbod te weigeren die u op de webstore heeft geplaatst.

 

PROMOTIECODES

Volg deze eenvoudige stappen om een promotie of kortingscode te ontvangen:

Voor de promotiecode in het vakje waarin ‘promotiecodes’ staat vermeldt. Codes zijn hoofdlettergevoelig.

Klik op ‘toepassen’.

Als uw promotiecode met een korting in aanmerking komt, wordt deze weergeven in het betalingsoverzicht.


PAYPAL

Indien u PayPal als betaaloptie selecteert, gaat u via het checkout proces door naar de pagina van PayPal om uw bestelling af te ronden.
Retouren dienen aangemeld te worden via de mail zodat er naar uw PayPal account gecrediteerd kan worden. Retourneren naar één van onze verkooppunten is niet mogelijk.

 

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice per mail of telefonisch op +31 20 785 52 00 (Europa).